|| 14 غذا و خوراکی محبوب ویتنام
اگر علاقه مند به سوپ و نودل هستید مکان مناسبی را برای سفر انتخاب کرده اید.تنوع غذایی در ویتنام از غذاهای سالم دریایی و گیاهی تا غذاهای پرچرب و پرکربوهیدرات خوش آب و رنگ را شامل می شود.
سوپ نودل ویتنامی (Pho)
این سوپ پایه اصلی خیلی از سوپ ها در ویتنام است مواد اصلی آن نودل برنج، سبزیجات معطر ، تکه های گوشت و برش های لیمو است و در همه جای ویتنام چه دکه های کنار خیابان ها چه رستوران های مجلل پیدا می شود.
ساندویچ بان می (Baguettes (Banh Mi
اگر در ویتنام خیلی عجله داشتید و گرسنه بودید از بهترین و در دسترس ترین ساندویچ های خوشمزه ای است که می توانید با آن رفع گرسنگی کنید، ساندویچ ویژه ویتنامی –فرانسوی بان می از یک نان باگت که داخل آن را با گوشت یا مغز،کره ،سبزیجات ،سس سویا و فلفل چیلی پر می کنند تشکیل شده است.
دستپیچ بهاری گای کوين (Summer Rolls / Fried Spring Rolls (Goi Cuon / Nem Ran
به شما پیشنهاد می کنیم در سفر ویتنام خود امتحان این پیش غذای محبوب و خوشمزه را از دست ندهید برای تهیه دستپیچ بهاری موادی مانند نودل های نازک ، میگو ،ورمیشل ، سبزیجات و ... را داخل ورقه های نازک برنجی می پیچند و روی آن را با بادام زمینی خرد شده تزیین می کنند و با سس چیلی سرو می کنند.
پن کیک بان سئو(Crepe Wrap (Banh Xeo
پن کیک کریسپی بان سيو غذای دیگری است که ریشه فرانسوی دارد خمیری که با آرد برنج ، شیر نارگیل ، زردچوبه درست می شود. درون آن را با نودل ورمیشلی، مرغ، گوشت گوساله، میگو، پیاز ورقه شده، جوانهی گندم و قارچ پر می کنند در نهایت با برگه ی کاهو ،برگه ریحان یا نعناع ورقه های برنج سرو می شود و سس بادام زمینی طعم آن را تکمیل می کند.رستورانی که به بهترین نوع طبخ این غذا معروف است Banh Xeo 46A است که نظرات در رابطه با آن بسیار متفاوت است، اما ازدحام همیشگی جمعیت در این رستوران گواه این نکته است که مسئولین این رستوران کار خود را به درستی انجام می دهند. آدرس این رستوران را هم در اینجا برای شما آورده ایم تا برای یافتن آن به دردسر نیوفتید.
نودل می قوانگ (Mi Quang (Vietnamese Turmeric Noodles
نودل زرد رنگ زردچوبه ای می قوانگ در اصل برای شهر دانانگ است اما در همه جای ویتنام می توانید آن را امتحان کنید ، می قوانگ ترکیبی دلچسب از آب گوشت و استخوان طعمدار شده با سس ماهی، فلفل سیاه، موسیر، سیر به علاوهی میگو، تخم بلدرچین پخته و گوشت کبابی است که با سبزیجات تازه مانند ریحان، گشنیز، کاهو، بادام زمینی، گل موز ورقه شده و کراکر برنج کنجددار سرو میشود.
گوشت خوک طعم دار شده (Grilled Pork (Thit Nuong
گوشت خوک طعم دار شده کبابی که در بین مردم ویتنام از محبوبیت خاصی برخوردار است در گوشه و کنار شهرهای ویتنام، در دکه های غذا و رستوران ها یافت می شود و به شکل های مختلف با نودل یا بصورت ساندویج و ...سرو می شود.
بیف (Bò kho)
یکی از غذاهای مورد علاقه ویتنامی ها بوخو می باشد مه در وعده صبحانه یا ناهار سرو می شود.این غذا با گوشت گاو تهیه می شود اما با توفو و یا گوشت خوک هم می توان درست کرد.گوشت با حرارت کم در سس ماهی ، شکر ، آب یا آب نارگیل، هویج، پیاز و جعفری جوشیده می شود. محبوب ترین روش خوردن این غذا ، فرو کردن نان فرانسوی در این غذا و غوطه ور شدن به خورش می باشد.
بون مام (Bún mắm)
این صبحانه ای است که هر روز در بازارهای محلی سرو می شود .اما مواد تشکیل دهنده آن در همه جا ثابت است که شامل : برنج ورمیشل ، خمیر ماهی، گوشت خوک و ترکیبی از سیزی ها و جوانه می باشد.این غذا از pho هم برای ویتنامی ها محبوب تر است.
مرغ کبابی با لیمو (Gà nướng sả)
این یک غذای ساده اما لذیذ ویتنامی است .مرغ های کبابی با لیمو و سس ماهی پخته می شوند . این غذا معمولا همراه با نودل ور میشل سرو می شود.
Cơm tấm
سالاد (Gỏi (South) / Nộm (North
سالاد اسفناج (Rau muống xào tỏi)
خوراک حلزون (Ốc)
آرد سرخ شده (Bột chiên)
چاکا (Cha Ca)
این غذا تا اندازه ای بین اهالی هانوی محبوب است که یک خیابان در پایتخت را به این تکه های ماهی سرخ شده اختصاص داده اند. این خیابان هم نام با این غذاست و Cha Ca La Vong خوانده می شود که رستوران های واقع در آن نوع خاصی از ماهی را سرو می کنند که با سیر، سرکه، زردچوبه و شوید مزه دار می شود و در یک تابه که در حال جلز و ولز کردن است، روی میز مقابل شما گذاشته می شود. Cha Ca La Vong معروف ترین و شلوغ ترین مکانی است که این غذا را سرو می کند، ولی شاید سرویس دهی خیلی خوبی نداشته باشد و قیمت رستوران های آن نیز بالاست. پیشنهاد می کنیم به جای این خیابان به Duong Than در منطقه ی Hoan Kiem در هانوی بروید و این غذا را با همان کیفیت ولی با قیمت ارزان تر نوش جان کنید.
گوی کُن (Goi Cuon)
این لقمه پیچ های تازه، سبک و سالم پیشنهادی مناسب هستند برای وقتی که از غذاهای سرخ شده ی ویتنامی سیر شده اید. این ورقه های برنجی نازک و شفاف قبل از اینکه با سلیقه پیچیده و گرد شوند، ابتدا با برگه های سبزیجات، یک ورقه ی گوشت یا غذای دریایی و یک لایه گشنیز پر می شوند. مرحله ی بعد غلتاندن آنها در ادویه ی محبوب ویتنامی، سس ماهی است. برای خوردن این خوشمزه ها به این آدرس بروید: Quan An Ngon, 18 Phan Boi Chau, Hoan Kiem district, Hanoi
بان کوت (Banh Khot)
این غذا نوع لذیذی از پنکیک ویتنامی است که تمام محتویات خوشمزه ی پنکیک اصلی را دارد ولی در اندازه ی کوچکتر طبخ می شود. هر تکه از این غذا یک لقمه ی رضایت بخش است که دقیقاً به اندازه ی دهان شماست و از بلعیدن آن لذت می برید. بخش بیرونی پنکیک ترد است و با شیر نارگیل درست می شود. محتویات داخل این پنکیک ها از میگو، دانه های لوبیا و پیاز تشکیل می شود و به پودر سیر هم به عنوان ادویه ، روی همه ی آنها پاشیده می شود. خوشمزه ترین نوع بان کوت را اینجا پیدا کنید: Co Ba Vung Tau, 59B Cao Thang, District 3, HCMC
متن دیدگاه
نظرات